menu close menu

Wie zijn wij

Danschool Bonel

In de geest van de naamgever van de school, de in danskringen welhaast legendarische Wim Bonel, gaven Jan en Mini Zwaneveld meer dan 40 jaar dansles in Purmerend en omstreken.

 

Het begon in een zaaltje achter café “de Roemer” aan de Weerwal.
Daarna 15 jaar in Bioscoopcomplex “de Metro” en 13 jaar aan de Neckerdijk.

 

Na 6 seizoenen in het stadshart van Purmerend. Nu alweer een paar seizoenen in het Buurthuis Zuidoostbeemster, Middenpad 2 (1461 BW)

 

In de loop van ruim 40 jaar zijn dus al heel wat mensen uit Purmerend en wijde omgeving voor kortere of langere tijd bij ons op dansles geweest.

 

Jan Zwaneveld is volledig FDO gediplomeerd en ook in Engeland (de bakermat van het dansen) “highly commended” geslaagd voor het ISTD danslerarendiploma.
Hierdoor en door onze wedstrijdachtergrond (10 jaar onafgebroken vaste finalisten bij de Nederlandse Kampioenschappen, Kampioen van Nederland over 10 dansen en onze langjarige internationale danservaring), krijgt U bij ons het volle rendement uit Uw danslessen.

 

We werken met kleine clubs, dus veel persoonlijke aandacht, waarbij naast de kwaliteit van de danslessen, plezier in het dansen en gezelligheid voorop staan.